PRELUCRAREA ANTICOROZIVĂ A METALELOR

Protecția anticorozivă a metalului aplicată de profesioniști nu numai că protejează structurile metalice împotriva deteriorării corozive, dar si le conferă un aspect elegant.

Ce oferim:

«Euroros Grup» SRL efectuează tratamente anticorozive ale structurilor metalice de complexitate variabilă

Acoperire chimică și tratament anticoroziv al metalului

O astfel de prelucrare este necesară pentru orice metal pentru a-și prelungi durata de viață și pentru a asigura rezistența și fiabilitatea structurii.

Sablare a metalului

Sablarea este metoda preferată pentru curățarea metalului și pregătirea acestuia pentru acoperiri de protecție.

Torcretarea suprafețelor din beton armat cu mortar

Torcretarea este utilizata în mod eficient pentru a reconstrui suprafețele deteriorate din beton armat și structuri din beton.

Acoperire chimică și tratament anticoroziv al metalului

Acoperirea chimică a echipamentelor și tratamentul anticoroziv al metalului este o procedură necesară în orice construcție, atât industrială, cât și rezidențială. O astfel de prelucrare este necesară pentru orice metal pentru a-și prelungi durata de viață și pentru a asigura rezistența și fiabilitatea structurii.

În timpul funcționării, majoritatea produselor metalice industriale sunt expuse la factori de mediu agresivi: umiditate ridicată, temperatură ridicată, contact constant cu apa, interacțiune cu particule de ulei sau uleiuri minerale. Ca urmare, se produce oxidarea metalelor, distrugerea treptată a acesteia, deteriorarea caracteristicilor și rezistenței calității, modificări ale culorii și texturii sale.

Coroziunea provoacă daune semnificative instalațiilor industriale. Tratamentul anticoroziv al metalului ajută la reducerea semnificativă a costurilor de reparații și întreținere a structurilor și echipamentelor metalice. Prelungeste semnificativ durata de viata a produselor. Tratamentul anticoroziv al metalului este una dintre cele mai eficiente măsuri care pot proteja suprafețele metalice de coroziunea prin stres și de răspândirea ruginii.

O protecție eficientă anticorozivă a metalului este posibilă datorită dezvoltării unui număr de produse inovatoare cu compoziții multi-componente - acestea sunt vopsele speciale, emailuri și grunduri. Acestea sunt utilizate pentru prelucrarea diferitelor structuri metalice, mecanisme și echipamente.
Protecția anticorozivă a metalului aplicată de profesioniști nu numai că protejează structurile metalice împotriva deteriorării corozive, dar si le conferă un aspect elegant.
Pentru a evita astfel de consecințe catastrofale, specialiștii „Euroros Grup” SRL sunt pregătiți să ofere servicii de tratare a metalelor anticorozive la sediul dumneavoastră.

Sablare a metalului

Sablare a metalului — este o tehnologie de curățare mecanică rezultată din acțiunea materialelor abrazive pe o suprafață metalică.

Sablarea este metoda preferată pentru curățarea metalului și pregătirea acestuia pentru acoperiri de protecție. Acest lucru se datorează mai multor avantaje ale acestei metode, cum ar fi: eficiența, viteza mare și calitatea curățării. În plus, rugozitatea rezultată a suprafeței crește zona de interacțiune între metal și stratul protector și îmbunătățește aderența la nivel fizic și chimic.

Numeroase studii efectuate în întreaga lume au confirmat de mult faptul că durata de viață a acoperirilor de protecție depinde mai mult de calitatea pregătirii suprafeței decât de calitatea acoperirii aplicate și de metoda de aplicare a acesteia. De asemenea, producătorii mondiali și naționali de vopsele și lacuri recomandă pregătirea unei suprafețe metalice înainte de vopsire prin sablare.

Sablarea metalelor a câștigat o mare popularitate datorită utilizării pe scară largă a oțelului ca principal material structural supus diferitelor tipuri de coroziune în timpul funcționării.

Dacă sunteți în căutarea unei metode adecvate de curățare sau preparare a metalelor înainte de vopsire, atunci sablarea va fi optimă în majoritatea cazurilor.Datorită productivității și eficienței ridicate, sablarea metalului de mulți ani rămâne cea mai populară metodă de curățare și pregătire înainte de aplicarea straturilor de protecție.

Torcretarea suprafetelor din beton armat cu o soluție specială

Pentru reconstrucția suprafețelor deteriorate ale betonului armat și a structurilor din beton, betonul împușcat este utilizat astăzi în mod eficient. Torcretarea este aplicarea unui strat de tencuială, beton sau orice alt mortar pe suprafața betonului armat și a structurilor de beton.

Betonul (mortar) se aplică sub presiune. Datorită presiunii aerului comprimat, particulele soluției aderă ferm la suprafață, umplând astfel tot felul de cavități, fisuri și pori mici.

Torcretarea este utilizata cu succes nu numai în repararea și restaurarea suprafețelor deteriorate ale structurilor din beton armat și beton. Această metodă este utilizată și în construcția de structuri din beton armat cu pereți subțiri. Cu ajutorul metodei de torcretare, se acoperă cu o soluție de construcție robustă de perete, bolțuri, cochilii, fundații, rezervoare. Datorită betonului împușcat crește rezistența la apă, rezistența mecanică și rezistența la îngheț a structurilor.

Contactati-ne

Contacte

Oficiu:

Vadul lui Vodă 5, Chișinău, Moldova, MD-2023

TELEFON / FAX

+373 (22) 429 543
+373 (22) 429 173
Director Ciornii Andrei +373 (69)148532

ro_RORomanian
ru_RURussian ro_RORomanian